Sorggruppe

I går var Trond Erik og jeg på sorggruppe for første gang. Det var en fin opplevelse. Gruppen ble ledet av to erfarne og dyktige sykepleiere fra nyfødt-intensiven, også var vi fire par som alle har opplevd å miste barnet vårt kort tid etter fødselen. Det var mange flotte folk som jeg gleder meg til å bli bedre kjent med.

Da vi kom hjem, slet jeg med å sove. I løpet av natten konkluderte jeg med at det er mange tanker som skal tenkes mange, mange ganger til, og som sikkert aldri kommer til å bli helt ferdig kvernet. Natten ga meg også ideen til tre-fire blogger, men det gjenstår å se om de noen gang kommer til å bli skrevet. Generelt finnes det flere blogger i hodet mitt enn på hjemmesiden min.

Uansett, det er deilig å tilhøre en sorggruppe og jeg tror vi vil kunne hjelpe hverandre gjennom tøffe tak i tiden som kommer.

2 kommentarer til «Sorggruppe»

 1. Hei!
  Måtte inn å lese litt mer på bloggen din jeg. Så fint du skriver.
  Jeg hadde også vanskelig for å få sove den kvelden. Det er mye som kommer opp igjen etter en slik kveld og mange tanker å bearbeide.
  Men veldig godt også. Godt å få snakke, fortelle og høre andres historier, selv om det er veldig sterkt.
  Klem fra Siw( fra sorggruppa)

 2. Hei.

  Jeg skal skrive en artikkel om diagnosen uteraklaffer, og leser her at dere dessverre er noen av dem som har mistet og fått oppleve dette.
  Kan dere tenke dere å dele historien deres rundt dette?

  Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

  Cathrine Lyngbø, journalist
  cathrine . lyngbo (krøllalfa) gmail . com
  Mob. 45 40 75 32

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *