Markus sin historie

Helt siden jeg startet denne bloggen, har jeg planlagt å legge en knapp øverst på siden hvor jeg forteller historien vår sammenhengende. Det er lenge siden jeg startet med å skrive historien, men den er fortsatt ikke ferdig.

Her en dag for et par uker siden, begynte jeg å kjenne på at det egentlig hastet litt med å få lagt ut historien. Særlig med tanke på nye lesere, tenkte jeg at det ville være kjekt. Så da fant jeg ut at jeg kunne skrive historien i kortversjon. Det har jeg nå gjort, selv om noen sikkert synes den er lang også;) Etter hvert håper jeg å bli ferdig med og få lagt ut den lange versjonen også. Uansett – håper både dere som kjenner historien og dere som ikke gjør det, får «glede av» å lese den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *