Kjærligheten seirer

Ord blir fattige. Tragedien har rammet oss så hardt. Jeg får vondt inni hele meg når jeg tenker på alle de som nå har mistet et barn, et søsken, en mamma, en pappa, en ektefelle, en venn, en slekting … Jeg vet hvor fryktelig vondt det er å miste noen.

Samtidig kjenner jeg meg stolt over å være norsk i disse dager. Stolt over måten lederne våre takler tragedien på. Stolt over alle de som har gjort og fortsatt gjør en fantastisk innsats i redningsarbeidet. Stolt over at vi som folk ikke møter hatet med mer hat, men med kjærlighet.

Jeg kom på en sang som lillesøsteren min sang i kirken da vi giftet oss for elleve år siden, og jeg fikk lyst til å dele den sangen med dere.

Kjærligheten seirer,
overvinner alt.
Kjærligheten håper,
og den tåler alt.
Ondskapen må vike,
hatet smelter ned.
Vi vil velge livet,
vi vil velge kjærlighet.

Sangen er skrevet av Arnold Børud og her synger Carola den.

 

 

2 kommentarer til «Kjærligheten seirer»

  1. Kjære Ingvild.
    Godt å høre at du har hatt gode dager. Godt dere er tilbake i Norge. Må bare si meg så enig i at jeg synes der et stort at regjeringen ikke nevner hevn men taler om omsorg og solidaritet.
    Satser på vi får treffes igjen snart.
    Klem fra Bente

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *