Skolestart

Etter tre dager som førsteklasselærer konkluderer jeg med tre ting. Elevene er utrolig herlige, de er akkurat så formbare som jeg hadde håpet på og livet som kontaktlærer i første klasse er minst like slitsomt som jeg hadde fryktet.

Når jeg kommer opp på kontoret etter at elevene har gått hjem, sånn i halv to – totida, er jeg helt utladet. Ikke lett å skulle planlegge neste skoledag da. Dagene er utrolig intense –så mye å huske på, så mye å holde oversikt over, men først og fremst så spennende og utfordrende å være sammen med sytten nyssgjerrige og lærevillige barn. Ansvaret oppleves av og til tyngende. Kan ikke disse barna lese, skrive og regne til våren, er det faktisk min skyld. Men kan de det, og det regner jeg med at de fleste av dem kommer til å kunne, er det min fortjeneste:)

 

3 kommentarer til «Skolestart»

  1. Tusen takk til dere begge 🙂 Og angående norskkunnskaper, de forstår i alle fall godt hva jeg sier, så tror slett ikke det er så verst:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *