Bursdagsjenta vår!

Vi har feiret 3-årsdag i lange baner, og, som bildet viser, har Neema virkelig likt å bli feiret. Jeg syns også det har vært veldig gøy å lage bursdagsfester for henne. Tenk så heldige vi er som har en så nydelig prinsesse å feire!

 

Under feiringen hennes, har jeg ikke tenkt så mye på hvordan det hadde vært å organisere bursdag med en ettåring krabbende rundt, men vi skulle nok klart det fint! Når gjestene har gått hjem derimot, har jeg tenkt på at vi snart skulle ha feiret en ettåring også. Det er så trist at vi ikke får feiret 1-årsdagen til Markus. Det er så trist at vi aldri fikk feiret han.

Når det er sagt, skal vi selvfølgelig ha en markering på 1-årsdagen hans, og det skal jeg skrive mer om snart. Men vi får aldri sett gutten vår smilende og glad, mens han spiser kake og åpner pakker.

2 kommentarer til «Bursdagsjenta vår!»

  1. Skjønne Neema!!! I farta, med prinsessekjole, mangler bare kronen fra i sommer. «Guds lille prinsesse» Og snart 1 år siden hun ble storesøster, vakre skjønne Neema og flotte, nydelige lillebroren som vi så gjerne skulle sett vaklende rundt bordet med skjønne smil og babling! Tror han er en ordentlig maskot oppe i himmelen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *