Snart 1-årsdag

I dag har jeg laget et minnebord til Markus. Tenkte jeg skulle ha det stående til over 1-årsdagen hans, og kanskje enda litt lenger. Syns det ble ganske fint, og kjente det var deilig å gjøre noe helt konkret som forberedelse til dagen hans.

Nå har vi fått opp gravstein på graven hans, og i morgen skal vi dra å plante og gjøre graven hans klar også. Jeg har ikke sett gravsteinen ferdig ennå, så det blir veldig spennende å se i morgen hvordan resultatet ble, men tror det har blitt bra.

Til mandag, på 1-årsdagen, har vi åpent hus fra klokka fem og utover. Vi håper dere er mange som har lyst til å ta turen innom. I dette blogginnlegget har jeg skrevet litt  mer om det.

2 kommentarer til «Snart 1-årsdag»

  1. Så fint det ser ut! Vi har dessverre ikke anledning til å være fysisk til stede, men tenker masse på dere om dagen! I dag har vi vært i sjømannskirka i London og tent lys for dere. Håper dere får en fin dag i morgen, hvor dere også klarer å kjenne på gleden over å være foreldre til en nydelig liten gutt, selv om han dessverre ikke fikk bli hos dere.

    Klem fra oss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *