1 ÅR

Kjære Markus

I dag er det ett år siden du kom til oss. Ett år siden vi så deg for første gang. Ett år siden vi hørte deg gråte. Ett år siden vi ble så utrolig glad over å ha fått deg. Ett år siden vi ble så usigelig lei oss fordi vi mistet deg.

Jeg lurer på hvordan dere feirer 1-årsdagen i himmelen. Dere er nok ganske mange som blir ett år akkurat i dag, og jeg håper dere har en skikkelig bursdagsfest. Gratulerer med dagen, lille prinsen vår! Nå som du er blitt ett år, lurer jeg på hvor stor du er blitt. Det er så trist at det ikke er vi som får se deg ta dine første skritt, ikke vi som får høre deg si dine første ord, ikke vi som får se deg vokse opp.

I dag er mamma hjemme fra jobben, pappa jobber litt hjemmefra og Neema er en tur i barnehagen. Vi skal hente henne tidlig, og så skal vi dra på graven din alle tre. Nå har gravstenen din kommet opp, og i går var vi der og plantet. Det har blitt veldig fint på graven din. Etter at vi har vært på graven din i dag, skal mamma, pappa og storesøsteren din reise på restaurant og spise. Etterpå det, skal vi ha åpent hus her hjemme. Mamma har skrevet på bloggen sin at alle som har lyst kan komme, og vi lurer litt på hvem som kommer.

Markus, vi savner deg fortsatt veldig mye og vi skulle så gjerne ønske at du hadde vært her sammen med oss. Du må ha en fin 1-årsdag i himmelen, også skal mamma, pappa og Neema prøve å ha en så fin 1-årsdag som vi klarer her nede på jorda. Vi er kjempeglad i deg!

Bursdagsklemmer fra Neema, pappa og mamma

13 kommentarer til «1 ÅR»

 1. Jeg blir alltid veldig glad for kommentarer, og spesielt i dag og i dagene framover. Om dere ikke vet hva dere skal skrive, skal dere vite at så lenge noe blir sagt eller skrevet i beste mening, skal det svært godt gjøres at det blir feil. For oss er det godt å vite at vi blir husket på i disse dager.

 2. Hei Ingvild. Tenker masse på dere om dagen. En vanskelig tid dette her, men også godt å vite at han blir godt tatt vare på i himmelen. Håper dere får en fin og minnerik feiring og minnedag i dag. Gi en god klem til Neema fra meg. Gode klemmer fra Wenche.

 3. Vi tenker på dere! Fantastisk bilde, stolte vakre storesøster! Og så ømt og kjærlig du beunderer nydelige lillebror! Varme klemmer fra oss!

 4. Kjære Ingvild!
  Tenker masse på dere alle tre i dag. Høres ut som dere får markert dagen til Markus på en fin måte,- og selv om det jo er en trist og vemodig dag…er det jo også en dag dere minnes med glede. Dere fikk jo møte Markus denne dagen for ett år siden!:) Nydelige lille Markus!
  Klem fra Siw

 5. Kjære kjære Ingvild & Trond Erik!
  Tenk at det er 1 år siden. Så fint å lese brevet til lille (store!) Markus Alexander. Du skriver nydelig, Ingvild! Jeg har tenkt mye på dere de siste dagene. Da jeg så Trond Erik sitt facebook-innlegg gikk jeg rett inn på bloggen (som jeg ikke har lest på lenge!) i en pause på jobben, og nå renner tårene her. Det gjør så vondt å vite alt dere går gjennom. Så ufattelig vondt at dere måtte miste Markus. Jeg og barna har veldig lyst til å komme innom. Så flott dere ønsker en markering! Det er jo bursdagen hans! 🙂 Gleder meg til å se dere, særlig på denne spesielle dagen.
  God klem fra meg

 6. Skickar över en varm kram till er! Vi har pratat med barnen här hemma om att det är ett år sedan Marcus föddes och dog. De tycker det är så synd och helt fel men önskar samtidigt sin kusin Marcus grattis på ettårsdagen. Hoppas ni haft en fin dag idag. Kram Karina

 7. Kjære Trond Erik og Ingvild! Har tenkt så mye på dere – siden jeg fikk vite hva dere har vært gjennom med Markus. Skulle så veldig gjerne vært sammen med dere for et år siden – og før det – og selvfølgelig i dag!

  Livet er forunderlig og ufattelig mange ganger.

  Vi snakkes! Gode hilsner og klemmer fra Kirsten
  Skal hilse så masse fra Henning!

 8. Jeg beundrer deg Ingvild og de vaglene du har tatt! Jeg kom over bloggen din igår, men før det har jeg tenkt masse på dere det siste året. Det lille jeg har opplevd og sett av deg gir meg en følelse av at du er et fantastisk varmt og skjønt menneske. Jeg satt veldig pris på at dere kom innom sammen med Hege i sommer. Vakkert brev du skriver til den skjønne sønnen deres, jeg klarte ikke holde tilbake tårene. Mange klemmer går til dere i denne tiden!

 9. Kjære Ingvild vennen!
  Ett år har gått, så veldig fort…. Det føles sikkert ikke så fort for dere. Tenker masse på deg og dine om dagen, og hva dere har gått igjennom. Fint brev og fine tanker! Håper dere hadde en hyggelig markering av deres lille gutt’s 1-års dag <3 tenker å stikke en liten tur bort i døren til deg en dag! Masse varme tanker til dere alle!! Klemmer fra Line <3

 10. Tusen, tusen takk alle sammen. De fine kommentarene deres trøster og varmer.
  Vi hadde en ordentlig fin dag på 1-årsdagen til Markus. Den ble slik jeg hadde ønsket og håpet.
  Da kvelden kom og alle hadde gått, var jeg helt utslitt og er det fortsatt, men i morgen starter høsteferien 🙂
  Takk til dere som kom innom, ringte, sendte sms eller mail eller la igjen en kommentar på bloggen. Det gjør utrolig godt å vite at mange husket på oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *