Vi hadde en fin 1-årsdag

Noen lurer sikkert på hvordan dagen ble for oss. Det ble en veldig fin dag hvor det både var plass til ettertanke, glede og savn. På formiddagen sendte vi Neema i barnehagen. Trond Erik jobbet litt hjemmefra mens jeg så på bilder, mimret og hadde en rolig, fin stund for meg selv. Så hentet vi Neema og reiste bort på graven. Vi tente et lys til, satte ned noen friske blomster og Neema la ned en bamse. Deretter bar det til Ekebergrestauranten hvor vi koste oss vel og lenge med god mat og drikke og avslappet stemning. Neema oppførte seg eksemplarisk og koste seg hun også. Tror vi må gjøre det til en tradisjon å spise der på bursdagen til Markus. Vi rakk akkurat hjem til klokka fem, og en liten stund etterpå ringte de første på døra. Vi ble ikke nedrent av folk, men en del venner og familie var innom. Det var veldig koselig.

Da alle hadde gått, var jeg helt utladet og utslitt, men veldig fornøyd med dagen. Dagene etterpå har vært tøffe og slitsomme, men nå begynner jeg å komme tilbake i normalt modus igjen.

Nå er det fantastisk med høstferie, og i morgen drar vi faktisk til Spania for å besøke Tone Iren. Hun arbeider for Sjømannskirken i Torrevieja. Gleder oss veldig 🙂

2 kommentarer til «Vi hadde en fin 1-årsdag»

  1. Så bra du tross alt er fornøyd med dagen. Så mye fint dere fylte den med! Skulle ønske jeg kunne ha vært lenger enn å bare komme i døra..tenk at Miriam ble så dårlig akkurat den dagen! Utgjort! Men godt å se deg såvidt! Håper dere får en fantastisk høstferie!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *