Deilige feriedager

Vi har hatt noen nydelig dager i Spania. Det var sommer, sol og varme, og veldig koselig å være sammen med Tone Iren igjen. Vi har tatt livet ordentlig med ro, badet i bassenget, badet i sjøen og besøkt et par byer. Den ene av dem, Altea, anbefales på det varmeste. Det er

en utrolig sjarmerende spansk småby.

Nå er det tilbake til den norske høsten, og i dag har Trond Erik skiftet til vinterdekk på bilen, så vi er klare! Samtidig må jeg innrømme at etter 1-årsdagen til Markus, har jeg liksom ikke vært helt klar for å jobbe igjen. Jeg som har elsket å gå på jobb hver dag siden jeg startet med den herlig første klassen min for sju uker siden, har plutselig fått mye mer lyst til å være hjemme og stulle. Jeg håper det er et forbigående fenomen.

1 kommentar til «Deilige feriedager»

  1. Og det var såå fint å har dere på besøk her! 🙂
    Forresten så skal jeg ta med Hjernetrim-boka til Neema når jeg kommer til Oslo neste uke. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *