Tid…

Det har vært dårlig med oppdateringer på bloggen i det siste. Det skyldes ikke at jeg mangler ting å skrive om. Inni hodet mitt finnes det opptil flere interessante blogginnlegg, men det krever tid og overskudd å sette seg ned og få det skrevet. Etter at Neema er i seng om kvelden, er hodet mitt rett og slett tomt og ikke helt i stand til å formulere kloke og forståelige tanker.

Men vi har det fint for tiden, om enn litt travelt. Jeg koser meg også på jobb om dagen. Det er utrolig morsomt å se hvor mye elevene har lært i løpet av de ukene som er gått siden skolestart.

Jeg skulle ønske jeg kunne love at de gode blogginnleggene kommer som perler på en snor i tiden framover, men dessverre er ikke utsiktene til det altfor gode. Men som sagt finnes de i hodet mitt, og forhåpentligvis kommer de ut etter hvert også. Så fortsett å følge med 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *