Den skal tidlig krøkes…

…som god samfunnsborger skal bli. Derfor har vi vært ute og gått med bøsse i dag.

Trond Erik snakket i går om at han kanskje skulle gå en runde for TV-aksjonen i dag. Jeg tenkte at det hadde vært fint, da kunne han være familiens gode samvittighet. Å ta med oss Neema og gå alle tre, tenkte jeg egentlig ikke på som en mulighet. Og siden vi tross alt har Neema og ta oss av, kunne jeg være hjemme med god samvittighet. Men under kirkekaffen i dag snakket vi med lederen av Frivillighetssentralen, og han snakket varmt om det å ta med seg barna og gå sammen. Det var jo en veldig god idé, og Neema er slett ikke for liten.

Så litt over halv fire i ettermiddag var vi tilbake i kirken og fikk utdelt rode og bøsse. Neema holdt ut omtrent halve roden, hun ventet tålmodig på at de skulle åpne dørene i rekkehusene og gikk opp og ned blokkoppgangene, og hun syntes det var riktig så gøy når folk puttet penger på bøssen. Jeg tror hun syns det var morsommere med mynter enn sedler, men vi fikk inn rikelig av begge deler. Siste halvdel av roden, satt hun og slappet av i vogna si mens Trond Erik og jeg byttet på å ringe på dørene.

Det ble en flott tur for hele familien, og jeg føler virkelig at vi har gjort noe meningsfylt i dag. Det er en god følelse. Vel tilbake i kirken fikk vi levert fra oss bøssen og servert brus, pølser, tomatsuppe, kaker og kjeks av Frivillighetssentralen. Det satte vi pris på alle tre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *