Vi venter nummer 3 :)

Mirakelet har skjedd igjen. Inni magen min bor det en sprell levende liten baby, og i dag var vi og så på den lille på ultralyd for første gang. Det var fantastisk 🙂 Alt så bra ut så langt. 

Jeg er drøyt ti uker på vei og har termin i siste halvdel av mai.

Å være gravid etter å ha mistet et barn, er veldig annerledes enn å være det uten den erfaringen. Gleden er like stor, minst, men den inneholder så mange flere forbehold. Jeg vet at det kan gå galt, og selv om jeg både håper og tror at det kommer til å gå bra denne gangen, er frykten for at det ikke skal gjøre det, hele tiden til stedet.

Jeg er også redd for at folk rundt meg skal putte Markus i glemmeboksen, nå som et barn til er på vei. Markus kommer alltid til å være en del av vår familie, uansett hvor mange andre barn vi skulle være så heldige å få. Også er jeg redd for at alle skal tro at alt er bra igjen nå. Slik er det ikke. Sorgen og gleder vandrer hånd i hånd. Selv om jeg gleder meg over barnet i magen, er sorgen over Markus like stor som tidligere, tidvis kanskje større. Å gå gravid bringer fram mange følelser, tanker og minner.

Ellers er formen ganske bra. Jeg er trøtt og sliten, slik jeg har vært i starten av de to andre svangerskapene også, men utover det har jeg ingen svangerskapsplager. Jeg håper det fortsetter slik.

Uansett, å få være gravid er en stor gave, og jeg håper jeg kommer til å klare å kose meg i dette svangerskapet også.

11 kommentarer til «Vi venter nummer 3 :)»

  1. Oi – oi – oi! Og HURRA! Så fantastisk å høre! Jeg gleder meg stort med dere. Gratulerer så mye! Lillebror i himmelen skal bli storebror! 🙂

  2. Gratulerer så uendelig mye! Vi gleder oss til å følge med på ferden videre! Enn at Neema skal bli storesøster for andre gang, og at Markus allerede skal bli storebror 🙂 Erik synes det er dypt urettferdig, at han som er eldre enn Neema fortsatt bare er lillebror! Håper du får et problemfritt og flott svangerskap fremover!!!

  3. Gratulerar! Det var roligt att höra. Hoppas att du får må bra och att du klarar av att slappna av så mycket det bara går… och hoppas folk fattar att ni självklart kommer att känna glädje och lycka SAMTIDIGT som ni är ledsna för att Marcus är död. Det ena förtar ju inte det andra! KRAM

  4. Så koselig at du syns det. Jeg funderte faktisk en stund over hva jeg skulle kalle kategorien til barnet i magen. Så kom jeg på maibarnet og var veldig fornøyd med det. Så koselig at du også likte det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *