Fortsatt god jul!

Jeg hadde tenkt til å skrive et ”god jul”- innlegg lille julaften eller i går formiddag, men rakk det aldri. Nå er julen heldigvis ikke over riktig ennå, så derfor vil jeg ønske dere alle en fortsatt fin jul. Håper dere har en avslappende og hyggelig julefeiring.

Vi hadde en kjempekoselig julaften hjemme hos oss selv, sammen med søsteren min (Frøydis) og familien hennes. I dag har vi vært hos svigerforeldrene mine og kost oss med deilig kalkunmiddag. I morgen får vi besøk av mine foreldre og småsøsken, også blir det et par rolige dager før det blir nyttårsfeiring hos Hege og co. Vi gleder oss!

6 kommentarer til «Fortsatt god jul!»

  1. Fortsatt riktig god jul til dere også. Og jeg ønsker dere et inderlig godt 2012! Tusen takk for det nydelige julekortet! Hils Neema fra oss! (I dag lekte Liam at pappa var Neema! Hehe )

    1. Så herlig han er, og så herlig at han ikke glemmer henne, og Neema glemmer ikke dere heller. Vi må få tatt oss en tur og besøkt dere en lørdag eller søndag snart. Og et godt 2012 til dere også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *