”Fordi jeg skulle få en jentebaby isteden”

Da jeg skulle levere Neema i barnehagen i dag, traff vi et par gutter fra gruppa hennes i garderoben. Magen min begynner å bli ganske stor, og han ene spurte hva som var i magen min. Jeg svarte at det var en baby. ”Det er en jentebaby”, presiserte Neema, før hun fortalte at vi hadde en guttebaby også. Da lurte han på om guttebabyen var blitt stor, siden vi skulle ha en baby til, og Neema forklarte at han bare var en liten baby. Dette fikk ikke gutten helt til å gå opp, og Neema forklarte at det var fordi guttebabyen hennes var død. ”Sånn er det ikke lov å si”, sa gutten, halvt sjokkert over at Neema kunne si noe sånt. Da fortalte jeg at det var sant at babyen var død, og dette vekket guttens nysgjerrighet.

”Hvordan døde han?”, spurte han Neema. Og Neema fortalte villig at Jesus kjørte på en sky ned fra himmelen for å hente Markus, og at han tok ham med seg opp igjen til Gud i himmelen. ”Og da døde han”, bekreftet gutten i barnehagen. ”Men hvorfor døde han da?”, fortsatt han å spørre. ”Fordi!”, svarte Neema og følte seg svarskyldig, men som sin mor liker hun ikke å føle seg svarskyldig, og etter å ha tenkt seg om litt svarte hun: ”Fordi jeg skulle få en jentebaby isteden!”.

 

3 kommentarer til «”Fordi jeg skulle få en jentebaby isteden”»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *