Bunadsfin Neema

Søndag ble Trond Eriks yngste fetter konfirmert, og vi hadde en veldig fin dag i Østfold. Nå er ikke denne bloggen til for å legge ut skrytebilder, men av og til må jeg gjøre unntak.

 

 

Siden det var konfirmasjon, snart 17. mai og etterhvert dåp for lillesøster, hadde jeg veldig lyst til å kjøpe en ordentlig bunad til Neema. Nå er dette riktignok ikke en ekte bunad, men en ordentlig for seg gjort festdrakt fra Maxemilia, og jeg syns hun er utrolig fin i den.

 

12 kommentarer til «Bunadsfin Neema»

 1. Nyyyydelig jente dere har!!! Superfin drakt!!! Trenger jo ikke svindyre bunader når man kan få så flotte festdrakter 😉

  1. Tusen takk Karianne 🙂 Jeg syns faktisk denne festdrakten var finere enn de ekte barnebunadene jeg så på på Husfliden, også var det under halve prisen, så da ble ikke valget så vanskelig 😉

 2. Skjønne Neema kler jo det meste og jaggu kler hun ikke blått også! Kjempefin bunad til de blå øynene hennes :).

 3. Tusen takk 🙂 Jeg syns Neema er veldig fin i blått, men hun er ikke så glad i det selv. Det er jo «guttefarge». Heldigvis klarte jeg å overtale henne til å like denne blå bunaden. De hadde nemlig en i rosa også. Fin den og, men ikke like fin som denne i blått. Av de fire variantene vi prøvde, var det definitivt denne blå hun kledde aller best, selv om hun var fin i alle variantene.

 4. Så flotte jenter må det vel være lov til å skryte av!!:)
  Så fin Neema var i den bunaden!! Hun kledde den utrolig godt! ( Selv om den jenta vel er fin uansett hva hun har på seg…;))
  Og jeg er helt enig…disse festdraktene fra Maxemilia er kjempefine! Emma har også hatt to ulike festdrakter derfra:)
  Kos dere på 17-mai! Vi håper på solskinn, så Neema og bunaden kommer til sin rett!

  1. Tusen takk, Siw og Bente 🙂 Tror jeg må legge ut flere skrytebilder. Er jo såå koselig med alle de fine kommentarene.
   Og jeg er enig med deg Siw. Alt kler den smukke, men enkelte plagg kler henne ekstra godt:)
   Jeg er forresten sikker på at Emma også er helt nydelig i festdraktene fra Maxemilia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *