Snart, snart er hun her!

I går kveld hadde jeg ganske kraftige kynnere, og håpet om å føde i løpet av natta eller morgenen våknet til live. Men i dag morges våknet jeg opp til deilige spark fra vesla, men ingen kynnere. Søndag trodde jeg også, eller håpet er kanskje mer riktig å si, at fødselen var i gang, men da ga det seg også. Så det er nok bare å smøre seg med tålmodighet. Det tar nok noen dager, eller kanskje en uke eller to før hun er ute. Likevel, hver gang jeg kjenner noen ekstra kraftige kynnere, kjenner jeg spenningen i kroppen og håpet om at denne gangen er det fødselen som melder sin ankomst.

Ingen tvil om at jeg er klar for å få henne ut nå. Jeg gleder meg sånn til å treffe henne og bli kjent med henne. Samtidig kjennes det helt uvirkelig ut at hun snart er her. Vi har ventet på henne så lenge, og det føles litt som det er for godt til å være sant at vi snart skal få med oss en levende baby hjem fra sykehuset. Alle de gode forventningene er definitivt blandet med en dose frykt for at det ikke skal gå bra. Heldigvis klarer jeg stort sett å legge de vonde tankene til side og fokusere på at snart, snart har jeg en nydelig liten jente i armene mine.

Ellers nyter jeg deilige permisjonsdager. I dag har Neema fri fra barnehagen og vi planlegger å kose oss skikkelig. Det er jo bursdagen min i dag:)

10 kommentarer til «Snart, snart er hun her!»

  1. Kjære Ingvild 🙂 Gratulerer så mye med dagen i dag, og lykke til med fødselen som er rett rundt hjørnet! Klem fra meg til dere

  2. Gratulerer med dagen Ingvild!
    Venter i spenning med deg!:) Og forventer snarlig oppdatering… MED BILDE… her på bloggen når hun har kommet ut!:)) Er navnet på prinsessen klart?

  3. Gratulerer så mye med dagen Ingvild 🙂 Lykke til med fødselen – ønsker den lille skjønne familien alt godt, klem klem 🙂

  4. Tusen takk alle sammen 🙂
    Navnet på babyen er klart, og det er ikke så veldig hemmelig heller, for Neema vet det og forteller det overalt;) Det er et dobbeltnavn og det er veldig fint, men har tenkt til å vente med å offentliggjøre her på bloggen til vesla er vel ute. Kan liksom ikke være 100% sikker før jeg har sett henne og funnet ut at hun kler navnet sitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *