Alt klart!

Torsdag ble jeg ferdig med hentesettet. Jeg kom litt sent i gang med det, fordi jeg skulle ha ferdig en ullbukse til Neema først. Derfor var jeg litt redd for å ikke rekke det, men som dere ser, rakk jeg det med god margin. Gleder meg sånn til å kle på mai-jenta disse klærne og ha henne med hjem.

Alt annet er også klart her hjemme, og har vært det en god stund. Vi er ganske fornøyd med å ha klart å være både prisbevisste og miljøbevisste, og har ikke kjøpt noe særlig mer enn det vi trenger.

Jeg har strikket et vognteppe også. Tror dette kommer til å bli veldig fint oppi den brune TFK-vogna hennes.

Så nå venter vi bare på at vesla skal melde sin ankomst, og du verden som jeg venter. Hver eneste kveld jeg legger meg, håper jeg å våkne opp med rier. Jeg har mye kynnere, og går bare og venter på at de skal bli vonde. Det er nesten så jeg har begynt å glede meg til fødselssmertene, for da vet jeg at det snart er over.

Med Neema ble jeg aldri utålmodig. Jeg var forberedt på å gå over termin, og hun kom dagen før. Med Markus ble jeg i alle fall ikke utålmodig. Han ville jeg egentlig bare beholde inne i magen min, også kom han fem uker før termin. Men denne gangen vil jeg bare ha det overstått. Jeg frykter alt som kan gå galt på slutten. Hele svangerskapet har jeg trodd at jeg kom til å føde før termin. Nå er det bare seks dager igjen, og jo da, jeg kjenner at fødselen nærmer seg, men det kan jo gå både en og to uker. Om hun ikke kommer i løpet av uka eller helgen, tror jeg kanskje jeg skal mase meg til å bli igangsatt, men egentlig vil jeg ikke det. Jeg vil at det skal starte av seg selv. Innbiller meg at det gjør litt mindre vondt da.

Formen er heldigvis fortsatt god, selv om jeg er litt mer sliten enn tidligere og sover litt dårlig om nettene. Hadde det ikke vært for erfaringen med Markus, tror jeg at jeg ville nytt disse siste permisjonsdagene før fødselen i fulle drag. Enn så lenge bestemmer jeg over min egen tid, og disse dagene vil jeg aldri få tilbake. Men nå klarer jeg ikke å slappe av lenger, og jeg klarer bare til en viss grad å nyte dagene. Jeg vil ha jenta mi ut av magen nå!

9 kommentarer til «Alt klart!»

  1. Wow, det ble utrolig fint, Ingvild! Det blir gøy å kle på lille prinsessa! Å, nå ber jeg om at hun snart må komme!
    Håper dere har hatt en fin 17.mai, og at tråkking og ståing gjør sin jobb hos en fødeklar kvinne! Kom igjen, vi heier på dere! Massevis av lykke til, og vi storgleder oss til å høre godnyheter!

  2. Et nydelig hentesett og et flott vognteppe. Vi er mange som venter i spenning på nyheter om det nye familiemedlemmet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *