Luna Marie er født!

Endelig, i går tidlig, på selveste termindagen den 20. mai, kom den nydelige jenta vår til verden. Hun veide 3028 gram, var 49 cm lang og 34 cm rundt hodet. Alt står bra til med oss alle sammen, og Luna Marie er en fornøyd jente som sover godt og later til å ha matvett. Neema er en særdeles stolt storesøster som blir sjalu når andre får holde hennes baby. Trond Erik og jeg er utrolig takknemlige og glade for at alt har gått bra, og vi føler oss privilegerte som har fått bli foreldre enda en gang.

Fødselen gikk raskt og godt. Det tok i underkant av fire timer, fra de første spede tegnene på at den var i gang til hun var ute. En snau halvtime rakk jeg på fødestuen, før jeg fikk henne på brystet.
Da jeg skjønte at fødselen var i gang, var vi raske med å komme oss på sykehuset. Vi hadde jo erfaringen med Markus som kom i rakettfart. Men etter å ha vært på sjukehuset en drøy time og blitt undersøkt, ble vi sendt hjem (!) kl. 04.25, med beskjed om å slappe av og sove litt. Vi rakk å komme hjem og snu i døra. Kl. 05.56 ble hun født.
Det er fantastisk å ha Luna Marie her hos oss, og vi koser oss ordentlig. Hun er en utrolig skjønn jente, og vi er kjempestolte, glade og takknemlige!

17 kommentarer til «Luna Marie er født!»

 1. Såååå vakker!
  Kos dere med disse flotte barna deres. Dere har vært flinke 🙂
  Nydelig er lille Luna. Gleder meg til å se henne.

 2. Hun er kjempefin!
  Gratulerer så mye til dere alle sammen. Vi gleder oss stort på deres vegne og ikke minst til å hilse på etterhvert. Klem, Karianne

 3. Så nydelig hun er, Ingvild! Gratulerer igjen! Fantastisk å ha henne ute, vil jeg tro! Gleder meg skikkelig til å se henne live! Tenk at dere ble sendt hjem!!! De lærer visst aldri… Men så godt at det gikk raskt og at dere rakk til tilbake! Herlig familie! Nyt disse spesielle dagene!

 4. Gratulerer med den overståtte bragden Ingvild, og gratulerer til dere begge! Koselig å se bilder av jentene deres! Hvor gammel er Neema? Vi har også rukket å få to barn, og eldstejenta heter noe lignende; altså Naomi 🙂

 5. Gratulerer så masse alle sammen! Neema ser ut til å være en veldig stolt stoesøster. Kos dere masse sammen! Stor klem

 6. Gratulerer så mye med den søte lille jenta deres! Og hils så mye til den like søte storesøstera! 🙂

 7. Sååå nydelige jenter!! Både lillesøster og storesøster!
  Gratulerer så masse med Luna Marie! Gleder meg veldig til å se henne!;)

 8. Fantastisk fantastisk! Jeg gleder meg STORT med dere! Kjempeflott å høre at alt har gått bra! På bildene ser jeg to skjønne og glade jenter! Gratulerer til dere alle!!! Klem fra Bente
  P.S Gratulerer så mye med dagen som var, Ingvild! 🙂

 9. Den 20.5 var det helt ny måne (0%), samtidig som en ny Luna ble født 🙂 Bra timing! Hun er utrolig skjønn og den nymånen som har vært de siste kveldene har vært fantastisk. Gratulerer så mye og kos dere masse i tiden som kommer!

 10. Hei Ingvild og Trond Erik,
  Gratulere så mye! Det var en virkelig kjekk nyhet som jeg plutselig oppdaget da jeg satt å surfet på Facebook. Lykke til videre! Klem fra Berit

 11. Tusen, tusen takk alle sammen. Det var veldig koselig å lese alle gratulasjonene som ramlet inn da Luna Marie var født 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *