Neema 4 år

Tenk at det allerede er gått fire år siden hun kom til verden. Fire år siden vi ble foreldre for første gang. Fire år hvor jeg har fått oppleve hvor fantastisk det er å være mamma. Fire år hvor hun har gitt oss så mye glede.

 

 

I går hadde vi den siste av tre feiringer, og den store finalen var barneselskapet. Det gikk veldig fint. Vi startet med å åpne gavene etter hvert som gjestene kom. Et kvarter ut i bursdagen var alle barna på plass, og vi satte oss for å spise. Menyen var kyllingpølser (varmet i vann som wienerpølser) med lompe og ketchup. Enklere kan det ikke bli, men det gikk ned på høykant. Så var det litt frilek før jeg organiserte flere leker som Neema hadde valgt, blant annet ”Haien kommer” og ”Bjørnen sover”. Ved førstnevnte ble det litt knall og fall og ved sistnevnte et særdeles høyt støynivå, men barna storkoste seg.

Også hadde vi trylleleken, og det var rett og slett helt magisk. Jeg var tryllekunstner med tryllestav som lagde lyd. (Takk til Hege som har gitt den til Neema. Stort sett har den vært irriterende, men denne dagen gjorde den skikkelig nytte for seg:) Jeg snurret litt på den og sa: ”Simsalbim, jeg tryller dere om til … (frosker, mus, løver, racebiler …). Og med ett ble barna forvandlet til akkurat det jeg sa. Til og med sovende barn ble de da jeg tryllet dem til det. For å oppheve tryllingen klappet jeg i hendene, og da satt de musestille og ventet spent på neste forvandling.

Når vi hadde lekt nok, var det tid for kaker. På sjokoladekaka hadde Trond Erik laget Jake, fra Sjørøverne i drømmeland – Neemas favorittfilm om dagen. Også hadde vi muffins, gele og eplekake. Barna koste seg med kakene, og jeg må si det var en gjeng med veloppdragne barn på bursdagen. Håper Neema oppfører seg sånn hun også, når hun er på bursdag uten oss. Bursdagsselskapet ble avsluttet med pinjata, men det eselet vi hadde valgt var så vanskelig å slå i stykker at vi til slutt måtte rive det opp, og ut kom det godteposer til barna. Det var stor stas, ikke like stas at festen var over, men det var den, og for Neema er det et helt år til neste gang.

Jeg derimot, skal nå i gang med å planlegge dåpsselskapet til Luna Marie som vi skal ha om tre uker. Gleder meg til det altså, liker å lage fest jeg!

4 kommentarer til «Neema 4 år»

  1. Veldig søte jenter du har!!! Skulle gjerne fått med meg i hvert fall én av bursdagene og et dåpsselskap. Lykke til med planlegging! 🙂

  2. Takk, skulle veldig gjerne hatt deg her også. Så bilde av deg på normisjon.no fra innvielsen av kirkebygget i Koba i bushen i Mali. Rart å tenke på at du er der, vi som var på Tusenfryd for bare noen uker siden… Håper alt står bra til og at det er trygt i Mali:) Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *