Visningsforberedelser

Godt nyttår alle sammen! Håper dere har hatt en fin jule- og nyttårsfeiring. Det har vi, og 2. januar ryddet vi bort jula. Vi skal selge leiligheten vår, og alle med respekt for meglere og finn.no, vet at det krever sin mann og kone.

Heldigvis fikk vi gjort en del før jul. Vi fikk ryddet bort ganske mye, Trond Erik fikk malt det som trengtes og jeg gjennomførte megleraudition. Den megleraudition hadde jeg tenkt til å skrive et eget innlegg om, men så langt kom jeg aldri. Det var interessant og hyggelig, men siden jeg ikke er noen erfaren meglerauditionholder, var det egentlig helt umulig å velge. En heldig vinner ble i alle fall kåret, og mandag er det takst, onsdag fotografering, fredag blir leiligheten lagt ut for salg, helgen etter blir det visning og mandag 21. januar har vi forhåpentligvis solgt til god pris.

Det er det faktisk bare et par uker til, så hvis vi holder oss friske, tror jeg vi skal komme oss helskinnet gjennom hele prosessen. Jeg er ikke lei ennå, og blir det nok ikke heller. Bortsett fra vaskingen da. Det er kjedelig det, men det blir ikke før etter fotograferingen, så det trenger jeg ikke tenke på ennå. Å style leiligheten derimot, er veldig gøy. Det blir jo så fint, når man slipper å tenke praktisk og bare fokuserer på å få det pent. Mamma er opptatt av interiør, og vi har fått låne noen fine ting fra henne. I dag har hun også vært innom og gitt oss noen nyttige tips. Det er mest den siste finishen som gjenstår. Til onsdag får vi resultatet, og jeg er så spent på hvor fint det blir.

Enda mer spent er jeg selvfølgelig på hvor mye folk er villig til å betale for leiligheten. Jeg håper det kommer mange på visning som liker det de ser og som er villig til å betale for det.

4 kommentarer til «Visningsforberedelser»

  1. Så spennende med visning og fotografering av leiligheten. Husker jeg vasket og vasket for vi hadde noen private visninger i tillegg til den andre. Ble ganske lei. Lykke til. Dere går en spennende tid i møte med flytting og alt. Håper på å se noen bilder av en flott pyntet leilighet snart da. Spent!

    1. Takk 🙂 Og enig i at den vaskingen blir man ganske lei. Bare siste rest som gjenstår nå, og snart er det over. Forhåpentligvis…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *