Boligsalgsnerver

Jeg føler vi har befunnet oss i en boligboble helt siden nyttår, og i dag har den nådd nye høyder. Nå er spenningen virkelig på topp, og jeg har fått skikkelig salgsnerver. Forhåpentligvis er det over om en uke, men tenk hvis vi ikke får solgt neste mandag. Tenk hvis det nesten ikke kommer folk på visning. Jeg er inne på finn.no flere ganger om dagen. Har det kommer flere konkurrenter? Tar vår seg bedre/ dårligere ut enn de andre? Hva ble helgens leiligheter solgt for?

De som er interessert i å se leilighetsannonsen vår på nettet, kan klikke her. Jeg syns den ser bra ut, selv om jeg ikke er superfornøyd med bildene. Generelt ser leiligheten hakket bedre ut i virkeligheten, men det er jo en god ting. Da får folk en opptur når de kommer på visning.

Lambertseter er populært om dagen, og alt tilsier at dette skal gå greit. Vi er selvsagt ikke garantert et ordentlig godt salg, men det skal mye til for at vi ikke skal gjøre et brukbart salg. Ergo, ingen grunn til bekymring. Da megleren var her før jul, sa han at vi ikke trengte å sove dårlig om natta, dette skulle gå greit. Han har rett, og fram til nå har jeg sovet godt. Men så har jeg begynt å se på finn.no at noen leiligheter selges til ordentlig gode priser. Tenk hvis vi får et par hundre tusen over takst. Det er ikke så usannsynlig, og da kan jeg jo være hjemme med Luna Marie et år ekstra. Luftet forresten den ideen for Trond Erik i stad, og han syntes det var litt dårlig bruk av kapital. Jaja, han har vel rett i det. Vi får nå selge først, og går det bra, skal vi nok bli enige om hva vi skal bruke pengene på. Går det ikke så bra, skal vi vel bli enige om hvordan vi skal håndtere det også.

Og sånn går det. Håpet stiger mens jeg prøver å være realistisk. Høye forventninger øker sannsynligheten for å bli skuffet. Visningsforberedelsene er nesten over. Nå er det bare støvtørking, gulvvasking, bortrydding av ting vi bruker i det daglige og den siste finishen som gjenstår. Også er det bare å vente og håpe. Spennende!

3 kommentarer til «Boligsalgsnerver»

  1. Ja, vi fikk solgt og er fornøyd med det. Det tok litt lengre tid enn vi hadde håpet, og det var faktisk noen som var innom på privatvisning i går som slo til. Vi fikk femtitusen over takst. Er ikke kjempefornøyd med det, men det er helt greit, og det er veldig deilig at det er over 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *