Ekspert på himmelen

På vei til barnehagen i går snakket Neema og jeg om mat og ulike typer mat. ”De andre barna liker flere ting enn meg”, innrømmet hun, og for liksom å veie opp litt, fortsatte hun: ”Men jeg forstår flere ting enn dem”.  ”Åh, hva er det du forstår som de ikke forstår, da?”, spurte jeg. ”Mamma, de kan ingenting om himmelen”.

Sånn er det. Man blir ekspert på himmelen av å ha en lillebror der (og en mamma og pappa som gjerne snakker om det).

8 kommentarer til «Ekspert på himmelen»

  1. det er niesa si det. Akkurat det samme som jeg ville svart, bortsett fra at jeg liker mere mat en de fleste. hehe

  2. Så flott! Må det fortsette slik, helt til hun selv en gang kommer dit. Vi må aldri miste himmelen av synet.
    Hun er heldig som har foreldre som forteller henne de mest verdifulle ting, som store deler av verden aldri får høre om.
    Hilsen
    onkel Trond

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *