17. mai

Vi hadde en flott 17. mai i Askim går, og her er noen glimt av jentene våre på nasjonaldagen.

17. mai 2013_1

17. mai 2013_2
17. mai 2013_3

Når jeg sitter her og ser på de fine bildene av jentene, blir jeg ordentlig glad og stolt.
Samtidig stikker det i hjertet. Jeg skulle så veldig gjerne ha vist bilder av en fin 17. mai-gutt også. Når man har mistet noen man er glad i, er savnet ekstra merkbart på dager som 17. mai. Jeg husker så godt 17. mai 2010. Da, som i år, feiret vi med familien til Trond Erik i Askim. Det var en flott dag. Vi ventet barn nummer to og jeg var så fornøyd. Følte meg rett og slett ordentlig heldig. Magen struttet, jeg var 16 uker på vei og kjente daglige spark. To uker senere var vi på ultralyden som snudde opp ned på alt.

Jeg skulle så veldig gjerne hatt Markus her hos oss. Da hadde familien vært komplett, men du verden så heldig jeg er som har disse to nydelige jentene!

IMG_9275IMG_9223-001

2 kommentarer til «17. mai»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *